Перетворили на базар: Мережу обурило фото вокзалу в Києві

Залізничний вокзал "Центральний" перетворився на "дно" столиці.

Біля "Центрального" вокзалу. Фото: Соцмережі

У Києві територію поруч з "Центральним" залізничним вокзалом окупували стихійні торговці і таксисти, повідомляють Патріоти України.

Фотографії наметів і "автостоянки" біля ст. м. "Вокзальна" на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Роман Недзельський.

"Скажіть, а залізничний вокзал Києва колись буде нормальним? Там ніколи не наведуть порядок з паркуванням і торгівлею? Це жах, Євген Кравцов (і. О. Глава правління" Укрзалізниці ". - Ред.) І Володимир Омелян (міністр інфраструктури України .- Ред.), в аеропортах ж навіть такого немає, чому вокзал - це таке дно? ", - написав він.


Пост журналіста підтримали і інші користувачі соцмережі.

"Весь час про це думаю. Невже неможливо навести порядок?", "Там йдеш, як по смітнику, ще й жебраки лізуть прямо під ноги. Позорище", - обурилися коментатори.

Опублікував: Інна Мартинчук

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...