''Перла на червоний'': У мережі розгорівся скандал через експертизу у справі Зайцевої

У мережі розгорілася затята суперечка навколо висновків експертів у справі про ДТП в Харкові 18 жовтня 2017 року, яка забрала шість життів. При цьому ключовим моментом аварії вказується саме проїзд однієї із обвинувачених - Олени Зайцевої - на червоне світло, повідомляють Патріоти України.

Скандал навколо її захисників не вщухає. Під постом її адвоката Євгенія Мельниченка у Facebook розгорілася дискусія. Обурення викликав експеримент у суді з іграшковим автомобілем, який демонстрував, як другий обвинувачений Геннадій Дронов рухався на авто перед зіткненням.

"Заїхав Дронов за лінію чи не заїхав, Зайцева один хр*н перла на червоний. Саме її проїзд на червоний і є ключовим моментом ДТП, а не заїзд Дронова за лінію", - пише житель Харкова Віталій Германов.

Йому відповідає журналістка Тетяна Доцяк. На її думку, заїзд Дронова за лінію також не грав ніякої ролі. "Тут важливий момент, якщо б її швидкість була 60 км за годину, не було б таких наслідків. А що стосується Дронова, уявімо, він зупинився би на 10 метрів нижче і стартонув на зелений, але швидше - не 40 км за годину розвинув, а 55. Він би все одно зустрівся із Зайцевою, але тоді він вже був би не винен?" - написала вона.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...