Перша красуня: Стало відомо, хто представить Україну на World Miss University 2016 в Китаї (фото)

Конкурс пройде в Пекіні.

Анна Соколова. Фото: ФБ

Найкрасивішою студенткою України, за підсумками конкурсу "СтудМіс України 2015", стала Анна Соколова. Тепер дівчина представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси в Китаї, повідомляють Патріоти України. з посиланням на організаторів конкурсу.

Переможниця наймасштабнішого конкурсу краси, кмітливості та таланту серед студенток "СтудМіс України 2015" Анна Соколова вирушила представляти Україну на міжнародному конкурсі краси World Miss University 2016 в Китаї.

null

Восени 2015 року Анна Соколова стала володаркою титулу "СтудМіс України 2015".

"З кожним роком" СтудМіс України "набирає обертів і масштабів. Цього року ми отримали офіційне підтвердження того, що учасницями конкурсу World Miss University від України можуть стати виключно переможниці "СтудМіс України". Це дуже важлива подія для нас, оскільки конкурс виходить на міжнародний рівень з новими вимогами. Зараз ми тримаємо кулаки за нашу конкурсантку від України і бажаємо їй гідно представити Україну на конкурсі і, звичайно ж, віримо в перемогу Ані", - розповів засновник конкурсу "СтудМіс України" Олександр Санченко.

null

"СтудМіс України" - наймасштабніший щорічний всеукраїнський конкурс краси, кмітливості та таланту. За титул "СтудМіс України" змагаються більш 3000 студенток з усіх регіонів країни, оскільки конкурс складається з трьох етапів. Перший відбір проходить у вишах. Переможниці цього етапу беруть участь в обласних конкурсах. Після цього дівчата представляють свій регіон на всеукраїнському конкурсі. У 2016 році конкурс "СтудМіс України" пройде традиційно восени.

null

Представниця України на конкурсі World Miss University Анна Соколова поділилася своїми переживаннями та емоціями: "Для мене перемога на конкурсі" СтудМіс України "- це поштовх вперед і доказ самій собі, що я на правильному шляху. Останні дні перед конкурсом я дуже хвилююся, але одночасно з тим, я з нетерпінням чекаю моменту, коли вийду на одну сцену з дівчатами з 70-ти країн. Мені цікаво поспілкуватися з іншими учасницями, дізнаватися про їхні країни, про особливості вищої освіти. Я сподіваюся, що це будуть незабутні два тижні, за які я спробую довести, що українські студентки найкращі у світі".

World Miss University - міжнародний конкурс краси серед студенток. Щорічно 70 дівчат з усього світу беруть участь у конкурсі для того, щоб поборотися за титул найкрасивішої студентки світу. У січні 2016 року відбудеться 27-й World Miss University і пройде в столиці Китаю Пекіні.

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...