Перший титул у кар'єрі: Український суперваговик нокаутував африканського боксера (відео)

Наш земляк в першому раунді нокаутував конголезця.

 Владислав Сіренко виграв восьмий бій на профі-рингу

У своєму восьмому поєдинку на профі-рингу український боксер суперважкої ваги Владислав Сіренко завоював перший титул у професійній кар'єрі, повідомляють Патріоти України. Бій проходив в Кейптауні (ПАР). Суддя зупинив поєдинок, оскільки африканець з перших секунд бою не зміг відповідати на атаки Сіренка.

Після цієї перемоги Сіренко завоював титул WBF International. Українець виграв всі свої вісім боїв на профі-рингу, сім з яких - нокаутом. До переходу в професіонали Сіренко боксував у Всесвітній серії боксу за Українських Отаманів.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...