Петро Порошенко в Одесі вручив ордери на 7 квартир для родин військових моряків (фоторепортаж)

Президент України також поставив завдання переобладнати 2 гуртожитки Міністерства інфраструктури, які розташовані в Одесі на вулиці Приморській, для потреб моряків.

Родини моряків отримали власне житло. Фото: УСИ.

Президент України Петро Порошенко передав військовослужбовцям ордери на 7 квартир у житлових комплексах компанії "Kadorr Group". Про це повідомляє одеське видання "Украинской Службы Информации", передають Патріоти України.

Урочиста церемонія передачі документів на житло пройшла на території ЖК "Kadorr Group". Президент зазначив, що йому радісно передавати високоякісне житло військовим, які проявили себе, зокрема, беручи участь в операціях у зоні АТО.

"Міністр оборони щойно сказав мені, що навіть у нього немає такої квартири, раніше таке житло могли дозволити собі тільки фінансові тузи. А тепер воно є для військовослужбовців", - заявив Порошенко.

Засновник "Kadorr Group" Аднан Ківан показав одну з квартир в житловому комплексі - глава держави залишився задоволений побаченим.

"Сьогодні я отримав подарунок всього мого життя, для мене і моєї сім'ї неймовірно приємно те, що держава про нас подбала, і ми нарешті забезпечені своїм житлом", - розповів командир корабля Юрій Радковський.

Військовий моряк зазначив, що він з сім'єю знімав квартиру протягом 14 років, спочатку в Криму, а останні 2 роки - в Одесі.

Відзначимо, Порошенко заявив, що близько 600 військових моряків в Одесі наразі змушені жити на своїх кораблях, оскільки у них немає житла. Президент поставив завдання переобладнати 2 гуртожитки Міністерства інфраструктури, які розташовані в Одесі на вулиці Приморській, для потреб моряків.

За його словами, цим питанням займатиметься Міністр оборони Степан Полторак, і наступного року більшість розміщених в Одесі моряків ВМС отримають житло на суші.







"Молюся кожен день": Окупант видав "рецепт" захисту від українських дронів і поскаржився на порядки в армії РФ

середа, 8 травень 2024, 7:50

Російський окупант, котрий воює на Куп'янському напрямку, розкрив свій спосіб "боротьби" з українськими дронами, –-це молитва. За його словами, у дні, коли він молився, на позиції росіян не було скидів із БПЛА. Перехоплення телефонної розмови загарбник...

Хитра схема? Росіянка двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні, і стала мільйонеркою

середа, 8 травень 2024, 7:30

У Росії жінка на ім’я Євгенія за два роки війни РФ проти України втратила двох чоловіків, натомість отримала від держави 10 мільйонів рублів як компенсацію. Обидва її чоловіки були рідними братами. Про це написав один із "православних" пабліків Росії...