Петро Порошенко зустрічає католицьке Різдво у Прикарпатті

Президент - у резиденції "Синьогора", яка організована на базі старого відомчого санаторію.

"Синьогора". Фото: BBC

У п'ятницю, 23 грудня, на Прикарпаття приїхав президент України Петро Порошенко. Він перебуває у державній резиденції "Синьогора", що у селі Гута Богородчанського району на Прикарпатті, пишуть Патріоти України з посиланням на "Стик".

Саме через це звіт голови облдержадміністрації Олега Гончарука про результати роботи виконавчої гілки влади області було перенесено і це питання розглядали першим у порядку денному дванадцятої сесії обласної ради сьомого демократичного скликання.

Додамо, що резиденція "Синьогора" організована на базі старого відомчого санаторію в 2001 р. і підпорядкована Державному управлінню справами. Загальна площа території складає 10 900 га. До складу Державної організації "Резиденція "Синьогора" входить лісгосп "Сивульський", загальна площа території якого становить 10 886 га. На території резиденції розташовано триповерховий готель на 80 ліжко-місць, у якому облаштовано апартаменти, номери класу "люкс", "напівлюкс", а також 6 котеджів, де можна розмістити 40 осіб. У готелі є бар, їдальня, кухонний блок, конференційний зал і зал прийомів, пральня, автоматична телефонна станція, складські приміщення. У комплексі функціонують підсобне сільське господарство та пилорама.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...