"Певун рокообразный": Відомий у РФ музикант розлютив мережу висловлюванням про Путіна (відео)

Відповідаючи на питання, чи є він прихильником президента РФ, Олександр Маршал переадресував питання журналісту: "Я не розумію, а хто його не прихильник?".

Олександр Маршал. Фото: скріншот з відео.

Співак Олександр Маршал запропонував всім тим, хто незадоволений президентом РФ Володимиром Путіним, виїхати з Росії. Про це він заявив в інтерв'ю відеоблогеру Юрію Дудю, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання, чи є він прихильником Путіна, музикант переадресував питання журналісту: "Я не розумію, а хто його не прихильник? Ви - ні? Ну а навіщо ви тоді живете тут? Їдьте в іншу країну, живіть там".

У відповідь на уточнююче питання, чи вважає артист, що в країні повинні жити тільки згодні з владою люди, Маршал відповів: "Ні, чому. Якщо вам щось не подобається, вийдіть на вулицю, вимагайте, скажіть:"Дайте нам".

На його висловлювання відреагував російський блогер Олександр Сотник у себе в Facebook. "Співун ротом Олександр Маршал:"Якщо ви не підтримуєте Путіна - що ви робите в нашій країні? Живіть там ... "Чуєш, ти, співун рокообразний, що ти робиш на сцені з гітарою ворожого західного виробництва? Щоб наступного разу вийшов з балалайкою, тріскачкою і ложками, і скріпи шматок щоб стирчав переконливіший, ніж павине пір'я. І щоб вив в мікрофон "Ломо". І щоб записувався на магнітофон "Юпітер". І кліпи знімав на плівку "Свема". Дебил, б ... ть ", — написав Сотник.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...