"Пьян, наколот или крыша поехала?": У Херсоні неадекватний водій тричі ледь не потрапив у ДТП

Чоловік також не хотів випускати людей, яким потрібно було вийти на певних зупинках.

Водій перелякав пасажирів та створив кілька небезпечних ситуацій. Ілюстрація: РБК.

Вчора, 13 вересня, в Херсоні неадекватний водій маршрутного таксі №17 три рази ледь не врізався в інші автомобілі і ненормально їздив по дорогах. Про це на сторінці "Херсон вдень і вночі" у Facebook повідомила Катерина Шестакова, передають Патріоти України.

"Водій 17 маршруту сьогодні в районі 16:30 їхав в неадекватному стані! Мало того, що всю дорогу матюкався на людей, трохи не врізався в легкові машини три рази. Людей кидало по всій маршрутці!" – написала в публікації дівчина.

Вона також зазначила, що чоловік не хотів випускати людей, яким потрібно було вийти на зупинці. "І наостанок зупинившись на зупинці Фабрика, випустив три людини, закрив двері в момент, коли п'ятирічна дитина виходила, і поїхав далі... Це добре, що дитину не притиснуло дверима! На крики і лайку людей, які просто не встигли вийти, він все-таки зупинився, але це було 400 метрів від зупинки. Питання! Куди дивляться директора, які беруть на маршрут таких водіїв!?" - додала Катерина.

У коментарях користувачі обурились ситуацією, а також порекомендували в таких випадках завжди викликати поліцію, а також службу, яка обслуговує маршрут, і розбиратися на місці, щоб надалі не допускати подібного.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...