П’яний еквадорець на BMW у Києві влаштував гучну ДТП (відео)

Іноземець, рухаючись на високій швидкості, зніс рекламну конструкцію у вигляді трактора, водій відбувся травмою носа.

На вулиці Набережно-Хрещатицькій у Києві у ніч на понеділок, 30 липня, автомобіль BMW зніс рекламну конструкцію у вигляді трактора біля Samogon Bar. За наявними даними, водій машини, рухаючись на високій швидкості, не впорався з керуванням і на з'їзді з моста вилетів з проїжджої частини, передає Інформатор. У результаті ДТП автомобіль і раритетний трактор отримав пошкодження, повідомляють Патріоти України.

У свою чергу водій відбувся травмою носа і від госпіталізації відмовився. Як повідомляється, на момент аварії у машині було двоє громадян Еквадору, які вже кілька років проживають на території України. "Молода людина, яка сиділа за кермом, мала зовнішні ознаки алкогольного сп'яніння. Спочатку обидва хлопці вільно спілкувалися українською та російською мовами, проте, коли справа дійшла до проходження тесту на вміст алкоголю у крові, драйвер різко перестав розуміти патрульних і вимагав іспанського перекладача. Англійська мова водієві також не підійшла", - йдеться у повідомленні. У підсумку поліцейські зафіксували відмову водія від проходження тесту на драгері, склали відповідні адмінматеріали та відправили BMW на штрафмайданчик.

Опублікував: Тетяна Ісічук

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...