Влаштував "сафарі": П'яний помічник нардепа підстрелив дитину під Києвом (фото)

Наразі поліція встановлює всі подробиці інциденту.

Ілюстрація: aif.ua

У місті Вишневе Київської області помічник народного депутата від Блоку Петра Порошенка Юлія Мамчура поранив дитину гумовою кулею з травматичної зброї, повідомляють Патріоти України.

Так, інцидент стався у вівторок, 26 червня. За даними співрозмовника, це сталося на місцевому стадіоні. Помічник народного обранця перебував у стані алкогольного сп'яніння і з необережності мимоволі поранив 14-річного хлопчика з травматичного пістолета.


Зазначається, що підліток отримав дотичне поранення. Йому надають медичну допомогу. Помічника нардепа затримано, а його спецзасіб вилучено.

Пізніше завідувач Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко у Facebook підтвердив інформацію. За його словами, чоловік стріляв по дітях, які грали у футбол на стадіоні.

"Аналіз показав 2,64 проміле алкоголю. Знайшли три гільзи. Стріляв із травмата. Одна дитина поранена в ногу", - написав він. "Цей м*дак виявився помічником нардепа і розповідав поліції, що вони "не знають, з ким зв'язалися". Насправді він виявився помічником "на громадських засадах". Але після цієї історії стане колишнім помічником. Нардеп Юлій Мамчур запевнив, що "ксива" йому точно не допоможе", - додав Горковенко.

Юлій Мамчур - нардеп від БПП і український військовий льотчик. У березні 2014 року полковник разом з п'ятьма іншими захопленими українськими офіцерами відмовився переходити на бік окупантів і в супроводі російських автоматників залишив територію Криму.

Джерело: ТСН.ua

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...