Під час акції "Київрадо, годі спати": У столиці побили і облили зеленкою депутата (фото, відео)

Віталій Кличко закликав правоохоронців встановити всіх причетних до нападу осіб та притягнути їх до відповідальності.

Депутата Гусовського облили зеленкою. Фото: соцмережі.

У Києві напали на депутата Київської міської ради, лідера депутатської групи "Київська команда" Сергія Гусовського. Його облили зеленкою, закидали яйцями, збили з ніг і витягли на вулицю з будинку КМДА, передають Патріоти України.

У прес-службі поліції Києва повідомили, що затримали 19 осіб, яких підозрюють у причетності до нападу. Також наголошується, що через події засідання Київради довелося перенести.

"Перед початком засідання побили депутата Сергія Гусовського. Його облили зеленкою, збили з ніг і витягли на вулицю. Зараз депутат у лікарні. Також влаштували безлад на першому поверсі у КМДА", — повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Напад стався під час акції "Київрадо, годі спати", яку сам Гусовський напередодні анонсував під стінами КМДА. На демонстрацію прийшли учасники партії "Національний корпус" і ще кілька молодиків у однаковій формі без розпізнавальних знаків.

Вони заявили, що "хотіли б поставити депутату кілька питань". Зазначимо, що на сторінці "Нацкорпуса" у Facebook оприлюднили відео моменту нападу.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...