Під час акції "Київрадо, годі спати": У столиці побили і облили зеленкою депутата (фото, відео)

Віталій Кличко закликав правоохоронців встановити всіх причетних до нападу осіб та притягнути їх до відповідальності.

Депутата Гусовського облили зеленкою. Фото: соцмережі.

У Києві напали на депутата Київської міської ради, лідера депутатської групи "Київська команда" Сергія Гусовського. Його облили зеленкою, закидали яйцями, збили з ніг і витягли на вулицю з будинку КМДА, передають Патріоти України.

У прес-службі поліції Києва повідомили, що затримали 19 осіб, яких підозрюють у причетності до нападу. Також наголошується, що через події засідання Київради довелося перенести.

"Перед початком засідання побили депутата Сергія Гусовського. Його облили зеленкою, збили з ніг і витягли на вулицю. Зараз депутат у лікарні. Також влаштували безлад на першому поверсі у КМДА", — повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Напад стався під час акції "Київрадо, годі спати", яку сам Гусовський напередодні анонсував під стінами КМДА. На демонстрацію прийшли учасники партії "Національний корпус" і ще кілька молодиків у однаковій формі без розпізнавальних знаків.

Вони заявили, що "хотіли б поставити депутату кілька питань". Зазначимо, що на сторінці "Нацкорпуса" у Facebook оприлюднили відео моменту нападу.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...