Під час привітання президента Австрії в Україні стався курйоз з шапкою (відео)

Як відомо, під час церемонії інавгурації Петра Порошенка в червні 2014 року відбувся інцидент з воїном почесної варти. Так, учаснику варти під палючим сонцем стало погано, і він випустив з рук рушницю.

Фото: ЗМІВ інтернеті оприлюднили відео курйозного інциденту, що стався під час офіційної церемонії зустрічі федерального президента Республіки Австрія Александера ван дер Беллена біля Адміністрації президента України, повідомляють Патріоти України.

Відповідний ролик на своїй сторінці в Facebook розмістив прес-секретар президента України Петра Порошенка Святослав Цеголко.

Так, на землі опинилася шапка одного з військових. Після закінчення офіційної церемонії президент Петро Порошенко, прямуючи по червоній доріжці, підняв головний убір і повернув його воїну почесної варти. "Військова шапка з українським тризубом не повинна лежати на землі", - зазначив Цеголко.

Варто відзначити, що президент Австрії Александер ван дер Беллен перебуває в Україні з офіційним візитом на запрошення глави держави.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...