Під "дахом" навчального закладу: В Одесі поліція виявила в'язницю для дітей

У місцевому інтернаті розгорівся скандал через знущання над підопічними

В одеському центрі для реабілітації розгорівся скандал – емоційний допис про тамтешні умови розмістила у соцмережах співробітниця місцевої поліції. Тепер заклад чекають перевірки, а його керівництво, виправдовуючись, навіть пустило туди журналістів, повідомляють Патріоти України з посиланням на сюжет ТСН.
Зоя Мельник, патрульна і громадська активістка, часто буває і в проблемних родинах, і в закладах, які опікуються дітьми в біді. Назвати центр соціально-психологічної реабілітації в’язницею зважилася не одразу – боялася зашкодити вихованцям. Остаточно її переконала інформація про камери спостереження у душових і туалетах.

Про це, мовляв , їй розповіли самі діти. Одна з вихованок - дівчинка, яку соцслужби забрали з родини опікунів, вчилася на 2-му курсі у ліцеї. Але тепер змушена ходити у найближчу школу, бо водити в ліцей її нікому. Вона каже, що вихованці постійно під наглядом, їх обшукують, і відбирають мобільки. Дзвонити дозволяють лише раз на тиждень.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...