Під Дніпром зарізали та пограбували депутата

Грабіжникам вдалося заволодіти 50 тисячами гривень та 20 тисячами доларів.

Грабіжники зарізали депутата райради. Ілюстрація: соцмережі.

У п'ятницю, 21 грудня, в Дніпропетровській області грабіжники вбили депутата. Про це повідомляє прес-служба поліції, передають Патріоти України.

Трагедія сталася ввечері в одному з приватних будинків в селі Саксаганське Криничанського району. Троє зловмисників в балаклавах увірвалися в будинок фермера. Двоє грабіжників були озброєні ножем і пістолетом.

У момент нападу в будинку також перебувала дружина і дочка господаря. Грабіжники зв'язали всіх членів сім'ї і погрожували зброєю. Далі злочинці вкради всі гроші і майно, а потім один з них вдарив ножем господаря. Чоловік від отриманого поранення помер в лікарні.

За даними видання УНН, господар будинку був також депутатом місцевої райради. А грабіжникам вдалося заволодіти 50 тисячами гривень та 20 тисячами доларів. Поліція почала досудове розслідування за статтею 115 КК (умисне вбивство) і статтею 187 КК (розбій).

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...