Під колесами потягу: Стало відомо про трагічну смерть української телеведучої

Трагедія сталася близько 18:30 на ділянці залізничної колії "Суми - Суми-Товарна" в районі Блакитних озер і вулиці Героїв Крут.

Юлія Тютченко. Фото: скріншот з відео.

У п'ятницю, 3 серпня, ввечері в Сумській області під колесами потягу загинула українська телеведуча, яка працювала на "Академ TV", Юлія Тютченко, повідомляють Патріоти України.

Зазначається, що трагедія сталася близько 18:30 на ділянці залізничної колії "Суми - Суми-Товарна" в районі Блакитних озер і вулиці Героїв Крут. "Компанія, в якій були сумчанка 1987 року народження і її чоловік, відпочивала на природі. Потім жінка вирішила піти додому, а її чоловік залишився відпочивати далі. У результаті сумчанка потрапила під пасажирський поїзд, який завдав їй травми, несумісні з життям", - розповів співробітник відділу комунікації Головного управління Національної поліції України в Сумській області Володимир Крупецький.

Тютченко багато років була ведучою телекомпанії "Академ TV", але останнім часом перейшла на іншу роботу.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...