Під Києвом трагічно загинув юнак, роблячи селфі (фото)

Рятувальники зняли тіло хлопця з вагону.

Фото: ЗМІ

В ніч на 4 серпня на залізничній станції "Вишневе" загинув 17-річний юнак, якого вдарило струмом на вантажному потязі, передають Патріоти України.

Як повідомили в ДСНС, юнак заліз на вантажний потяг з метою зробити фото, його вдарило струмом. Від отриманих травм 17-річний хлопець загинув на місці.

Рятувальники зняли тіло хлопця з вагону. "ДСНС наголошує на небезпеці, яку приховують подібні розваги! Пам'ятайте, що в погоні за враженнями можна втратити найголовніше – власні життя та здоров'я!", – нагадали у відомстві.


24tv.ua

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...