Під обстрілами окупантів: На передовій у Мар'їнці бійці батальйону "Донбас" вшанували пам'ять загиблих під Іловайськом побратимів (відео)

​Військові обіцяють воювати, поки не повернуть свої домівки.

Скрін відео

Пам'ять українських вояків, розстріляних росіянами два роки тому під Іловайськом, вшанували бійці батальйону "Донбас" – жалобний захід влаштували просто на передовій у Мар’їнці. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 5 канал.

На околицях Мар’їнки добре чутb кулеметні черги. Це проросійські бойовики обстрілюють опорний пункт українських військових.

Військові розповідають: бойові дії у місті точаться майже безупинно. І ніч проти понеділка винятком не стала: група з десяти ворожих диверсантів під прикриттям вогню із гранатометів намагалася просунутися у бік українських позицій.

За кілька сотень метрів від лінії зіткнення, де лунають постріли, бійці батальйону особливого призначення "Донбас" у другу річницю іловайської трагедії вшановують пам'ять своїх загиблих побратимів.

Бійців батальйону, які нині виконують завдання на передовій, нагороджують відзнаками командувача сухопутних військ, медалями "За особливу службу", "Честь і гідність".

Серед нагороджених – боєць із позивним "Грек". Під час іловайської операції був поранений. Щойно одужав – знову повернувся на передову.

У багатьох бійців батальйону "Донбас" рідні домівки залишилися на окупованій бойовиками території. 21-річний Іван – родом із Донецька. Каже: воюватиме доти, доки не поверне собі рідне місто.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...