Під прицілом Борис Тодуров: Журналісти запустили у мережі флешмоб

# Коштовнесерце допоможе дізнатися, скільком українцям довелося платити за «безкоштовні» послуги в Київському інституті серця.

Інститут серця. Фото: inforesist.org.

Програма антикорупційних розслідувань «Наші гроші з Денисом Бігус» запустила флешмоб # коштовнесерце. Про це повідомляє Bihus.info в своєму Twitter, передають Патріоти України.

# Коштовнесерце - це флешмоб, який спрямований на те, щоб дізнатися, скільком українцям довелося платити за «безкоштовні» послуги в Київському інституті серця.
«Якщо ви або ваші знайомі платили за стенти або невідкладну операцію в інституті Тодурова з 2016-го - публікуйте історії з хештегом # коштовнесерце», - йдеться в повідомленні.
Раніше журналісти «Наші гроші» встановили, що глава Інституту серця Борис Тодуров володіє великою колекцією нерухомості, яку складно придбати на одну тільки зарплату, збагатитися Тодуров зміг завдяки комерційним структурам, які заробляють за допомогою Інституту серця.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...