"Під сміттям лежав скелет, замотаний у пакет": На Харківщині людей нажахала страшна знахідка

У Харківської області у місті Чугуїв жителі одного з будинків знайшли в сусідній квартирі труп чоловіка і скелет жінки. Про це розповіла одна з мешканок в групі "Чесно-pro-Чугуїв", повідомляють Патріоти України.

За її словами, нещодавно вона відчула в квартирі сильний трупний запах, який ішов через віддушину, а ввечері того ж дня жителі будинку разом з поліцією зайшли всередину і побачили там гори сміття, який приносив з вулиці господар помешкання.

Також у квартирі знайшли тіло чоловіка, яке вже розкладалось. На наступний день мешканці вирішили прибрати квартиру від сміття, аби зник жахливий сморід. Однак, тільки люди почали роботу, як виявили страшну знахідку.

"Коли ми підчепили вилами синій пакет, звідти побігли миші і вивалився череп з волоссям, ми перестали копати і викликали поліцію. Коли вони приїхали, були самі в шоці, під сміттям лежав скелет, замотаний в пакет. Нам, жителям будинку, здається, що це його дружина, яка пропала років вісім тому", – написала автор. При цьому у Нацполіціі повідомили, що на виявлених тілах, не знайдено ознак насильницької смерті.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...