Під стінами суду: У Києві закидали яйцями відомого блогера (фото, відео)

Невідомі забруднили чоловікові куртку і штани.

Фото: ЗМІ

У Києві група молодих людей закидала яйцями відомого блогера Мирослава Олешка біля будівлі суду, де проходило слухання проти голови громадської організації "Центр протидії корупції" Віталія Шабуніна. Про це Олешко написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Щойно стався напад групи осіб, які чекали на мене біля суду по справі Шабуніна. Облили речовиною та почали тікати. Я здогадуюсь, хто це замовив", - написав він.

Після події він заявив, що піде на засідання і скаже про це на суді. Блогер Олександр Барабошко також на свій сторінці в Facebook заявив, що Олешко підозрює самого Шабуніна.

"Сьогодні прямо сплановані атаки, Крисін зловив зеленкою у лікарні, а Мирослава Олешко обкидали під Дніпровським судом. Мирослав підозрює у цьому Шабуніна", - написав він.

Пізніше, Олешко написав, що переодягнувся, а також передав привіт тій людині, яка замовила напад. "Переодягся, їду по справах, їдемо до перемоги. Замовнику передаю привіт", - написав він.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...