Піде вбивати далі? Боксера, підозрюваного у вбивстві співробітника УДО, випустили на волю

9 січня суд випустив під заставу у 600 тис. грн. колишнього боксера Петра Очеретяного, підозрюваного у вбивстві військовослужбовця Управління державної охорони України Василя Хмелюка. Про це йдеться на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

«На Петра Очеретяного, підозрюваного у вбивстві співробітника УДО, надягли електронний браслет та випустили під заставу 600к грн», - йдеться в повідомленні. Про це також написала в Instagram дружина загиблого Аліна Хмелюк.

Нагадаємо, що 2 січня внаслідок сутички на вулиці колишній боксер Петро Очеретяний ударом у голову вбив військовослужбовця Управління державної охорони України Василя Хмелюка. Згодом боксера взяли під варту.

Посмотреть эту публикацию в Instagram
Убийца на свободе! ⠀Слава Украине! ⠀всего 600 тыс грн ($21тыс) ⠀вот столько стоит жизнь офицера, участника боевых действий, человека который каждый день защищал страну, президента и был готов отдать свою жизнь за первых лиц страны. ⠀ ⠀боксёр-убийца Петя Очеретяный, мой сосед, живет в соседнем квартале, его дом я прохожу каждый день когда иду с ребёнком в парк!! ⠀Как??? Как суд мог так решить?? Почему такая несправедливость??? ⠀соседи, будьте осторожны, убийца-боксёр снова разгуливает со своей таксой. Возможно убьёт ещё кого-то !
Публикация от Алина Хмелюк (@ali_khmelyuk)

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...