Підкидати не будуть? Кабмін вирішив проблему сміття Садового

​У Львові нарешті підписаний меморандум щодо поводження з твердими побутовими відходами, які утворюються у місті.

Ілюстрація: ЖЖКабінет Міністрів України у співпраці із Львівською обласною державною адміністрацією та місцевими органами самоврядування Львівщини знайшли вирішення проблеми утилізації твердих побутових відходів, підписавши меморандум щодо вивезення сміття між між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування, повідомляють Патріоти України з посиланням на Депо.

Сміття з міста буде вивозитися та утилізуватися на полігонах інших міст Львівської області на той час, поки Львівська міська рада прийме остаточне системне рішення щодо способу подальшої утилізації ТПВ, які утворюються у місті. Підписання відбулося між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування щодо поводження з твердими побутовими відходами, які утворюються у місті Львові.

За словами віце-прем'є-мінстра Володимира Кістіона підписання меморандуму дуже важливе адже у області утворились багато стихійних сміттєзвалищ.

"Ми знайшли відповідне рішення шоб маасимально мінімізувати вплив на еоклогічну ситуацію у області. Питання взяв на контроль особисто прем'єз-міністр Володимир Гройсман. Це проміжний консенсус який дозволить міській владі підібрати правильні технологіі доя вирішення проблем ТПВ", - сказав він.

Також Кістіон подякував міським головам які відкликались на пробему котра є у області вже півтора року. За його слоам це крок вперед для вирішення проблеми.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...