Підлість окупанта: На Донбасі російські військові випробовують нову зброю проти ЗСУ

Керівництво Збройних сил Російської Федерації продовжує використовувати тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей як полігон для випробування нових видів озброєння, боєприпасів та обладнання, що підвищує їх ефективність, повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України.

«Зокрема, з початку лютого противник розпочав використовувати невстановлений зразок оптичних (лазерних) приладів, які спроможні уражати органи зору людини», - йдеться у повідомленні розвідки Міноборони. У ГУР зазначили, що вищезгадані прилади застосовуються військовослужбовцями ЗС РФ, які у січні прибули з території Сирії для посилення снайперських підрозділів російських окупаційних військ.

Напередодні військова розвідка повідомляла, що російське командування на Донбасі ретельно готує артилерійські та мінометні підрозділи гібридної армії. На полігонах тимчасово окупованих територій проводяться практичні стрільби з використанням 122-х та 152-мм артилерійських систем і мінометів.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...