Підтримала вбранням режисера-політв'язня: "Ерудована" журналістка СТБ шокувала відому акторку питанням про "дизайнера Сенцова" (відео)

Римма Зюбіна одягла сукню на підтримку кримського режисера-політв’язня.

Римма Зюбіна у сукні з хештегом #freesentsov на ОМКФ 2017. Фото: Фейсбук.

На червоній дорожці перед закриттям Одеського міжнародного кінофестивалю українську акторку Римму Зюбіну розлютило питання журналістки одного з телеканалів. Так, напис на сукні на підтримку режисера Олега Сенцова, засудженого в РФ, кореспондентка сприйняла як дизайнерський бренд. Про це Зюбіна пише у Facebook, передають Патріоти України.

"Ще трохи про українську журналістику. Підходить дівчина з СТБ, запитує, що за сукня на мені, а потім читає надпис на ній - #freesentsov. І каже: "А це ім'я дизайнера?" Люди, як це можливо?" – обурено відзначила вона.

Нагадаємо, що Олег Сенцов - політув'язнений український режисер, який після анексії Криму Росією був затриманий ФСБ у звинуваченні в плануванні терактів та засуджений на 20 років колонії.

Відзначимо, що перед показами конкурсних фільмів на ОМКФ 2017 транслювали ролик із закликом звільнити Сенцова.

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...