Підвіз звіра: У Києві жорстоко вбили таксиста (фото, відео)

Слідчі розпочали досудове розслідування кримінальних проваджень за трьома статтями.

Авто вбитого злочинець хотів продати. Фото: ЗМІ


У Києві під час конфлікту пасажир наніс водієві близько двадцяти ножових поранень, а тіло вивіз і приховав у лісосмузі за межами столиці, повідомляють Патріоти України.

Оперативники встановили місцезнаходження автомобіля, а через добу затримали зловмисника. Слідчі розпочали досудове розслідування кримінальних проваджень за трьома статтями.

Днями до Дніпровського управління поліції звернувся місцевий мешканець із заявою про зникнення 66-річного батька, який займався приватними перевезеннями. Після отримання чергового замовлення чоловік не повернувся додому.

Як розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, у ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили місцезнаходження "Фольксвагена", на якому працював зниклий. Автівку знайшли у дворі будинку на території Деснянського району, а через деякий час побачили біля неї невідомого.

Убийство таксиста

"Чоловік відкрив дверцята і хотів завести автомобіль. Для встановлення особи та обставин чоловіка доставили до територіального управління поліції, де він зізнався у вбивстві", - зазначив Андрій Крищенко.

Убийство

У ході огляду іномарки працівники поліції виявили у салоні сліди крові. При спілкуванні із правоохоронцями затриманий зізнався, що він вбив водія таксі, а автівку хотів продати на запчастини.

Убийство

"Затриманий - 28-річний мешканець Деснянського району, раніше не судимий. Розповів, що зупинив автівку і попросив відвезти. У дорозі між ним та водієм виник конфлікт, а потім бійка. У результаті він кілька разів вдарив таксиста ножем. Далі чоловік вивіз та викинув тіло потерпілого у лісосмузі", - додав Андрій Крищенко.

Убийство

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за статтями 115 (Умисне вбивство), 185 (Крадіжка) та 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Убийство

За словами начальника сектора карного розшуку Дніпровського управління поліції Ігоря Болви, на тілі водія виявили понад двадцять ножових поранень голови, тулуба та живота.

Убийство

Затриманому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...