Пішла розважатися: У Росії мати заморила голодом 3-річну доньку в її день народження (фото)

У російському місті Кіров мати заморила насмерть свою дочку, якій 20 лютого мало виповнитися 3 роки, повідомляють Патріоти України.

21-річна Марія кинула дитину саму вдома і пішла розважатися в її день народження. При цьому вона розмістила в мережі фото дочки і активно приймала привітання зі святом.

Тіло дитини знайшла бабуся, яка прийшла привітати малечу. За словами місцевих жителів, Марія не раз залишала доньку саму вдома і пропадала, бувало, на кілька днів.

"Коли дівчинці було півтора-два роки, бабуся від них поїхала. Марія відтоді змінилася, вони перестали гуляти у дворі з іншими дітьми. Марія іноді зникала на день, а то й кілька, залишала дівчинку саму", — розповіла сусідка.

Також місцеві жителі розповіли, що мама веселилася з друзями, дівчинка кликала на допомогу як могла: плакала, а одного разу навіть почала кидати іграшки з вікна, щоб привернути увагу. Цього разу врятувати її не вдалося.


Мати загиблої дівчинки зізналася, що перед тим, як піти, спеціально перекрила вентилі з водою і прибрала всю їжу. Жінку затримано. Їй висунуте звинувачення у вбивстві малолітньої дитини з особливою жорстокістю.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...