Пішла з дому на п'ять днів: На Київщині горе-мати кинула трьох малюків

Зараз вирішується питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Ілюстрація: regnum.ru

У селі Митниця Київської області 27-річна мати кинула трьох маленьких дітей і зникла на п'ять днів. Про це заявляє прес-служба обласної поліції на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Повідомлення про те, що трапилося, надійшло до Васильківського відділу. До жінки додому приїхали працівники сектора ювенальної превенції і служби у справах дітей.

Як з'ясувалося, напередодні новорічних свят вона пішла з дому, залишивши діточок віком від трьох до п'яти років зі співмешканцем. За дітьми чоловік не доглядав і зловживав спиртними напоями.

Соціальні працівники забрали дітей, зараз вони перебувають у дитячій районній лікарні, де медики обстежують їхній стан здоров'я, також із ними працюють психологи.

Місце, де перебувала горе-матір, поліціянти встановили швидко, однак жінку не хвилювало, в якому стані її діти і вона продовжувала розважатися.

У поліції зазначили, що це вже не перший випадок такої поведінки, правоохоронці неодноразово притягували жінку до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов'язків.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...