Пішов за сином: У Білорусі помер батько героя Небесної сотні

Михайло Жизневський-старший, за словами дружини, скаржився на серцевий біль і кров'яний тиск.

Михайло Жизневський-старший. Фото:Радіо СвободаУ Гомелі в неділю, 8 квітня, помер батько героя Небесної сотні Михайла Жизневського. Михайло Жизневський-старший помер у віці 72-х років, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

"Сталося це на початку 16 години. Він скаржився на серцевий біль і кров'яний тиск. У нього теж сильно боліли суглоби", - розповіла його дружина Ніна Жизневська.

Варто відзначити, що, за розпорядженням президента Петра Порошенка, цієї весни Михайло Жизневський мав пройти лікування в одному з українських санаторіїв.

Михайло Жизневський на Майдані

Як відомо, громадянин Білорусі Михайло Жизневський загинув 22 січня 2014 року на вул. Грушевського в Києві. Він був одним з перших жертв Революції Гідності поряд з Сергієм Нігояном і Романом Сеником.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...