Після гучних скандалів: У Києві відкрили "Театр на Подолі" (відео)

На подію приїхав міський голова Києва Віталій Кличко.

Фото: day.kyiv.ua

На Андріївському узвозі в столиці відбулося відкриття оновленого "Театру на Подолі". Про це в своєму Twitter написав президент України Петро Порошенко, який приїхав на відкриття театру, повідомляють Патріоти України.

"Театр на Подолі – унікальний. Впевнений, що всі ми будемо ним пишатись. Дякую всім, хто долучився до реалізації цього великого проекту", – зазначив президент.

На подію приїхав також і міський голова Києва Віталій Кличко.

Відкриття пройшло на тлі протестів представників "Громади Андріївського узвозу" проти будівлі, яка, на їхній погляд, псує зовнішній вигляд історичної частини Києва.

Також, прес-секретар Президента України Святослав Цеголко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що це найсучасніший театр в Україні, обладнаний ліфтом для людей з потребами, сучасною акустичною апаратурою та системою, яка дозволяє в режимі реального часу відтворювати голографічні трансляції події з будь-якої точки планети.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...