Після "побєдобєсного" угару: У Росії студент влаштував криваву стрілянину у коледжі і наклав на себе руки

Постраждалий від рук знайомого нині в лікарні.

На місці події. Фото: ЗМІ

На Росії студент Барабинської філії Новосибірського коледжу транспортних технологій ім. Н.А. Луніна вранці 10 травня поранив однокурсника, після цього наклав на себе руки На місце події вже екстрено виїхав т. в.о. губернатора Андрій Травників, заявила прес-служба уряду Новосибірської області Росії, повідомляють Патріоти України.

"Студент першого курсу під час занять поранив однокурсника, після чого покінчив життя самогубством", - йдеться у повідомленні. Про стан здоров'я постраждалого студента поки не говорять, відмічають лише, що він під контролем профільного відомства на Росії.

Як виявилося, учень першого курсу прийшов до навчального закладу зі зброєю. Він крикнув: "Ви наді мною пожартували, тепер я пожартую над вами", - розповіло джерело, близьке до слідства, передає "Комсомольська правда". - Після чого почав стріляти по дітях. Одного з хлопчиків поранив. Перелякані підлітки почали вистрибувати з вікон. Коли хлопець залишився в класі один, він наклав на себе руки".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...