Після сварки з чоловіком: У Росії загадково загинула молода поетеса (фото)

У Москві трагічно загинула відома російська поетеса Лола Льдова (справжнє ім'я Олександра Чернишова), повідомляють Патріоти України з посиланням на "Літпром".

Так, 29-річна дівчина випала з вікна увечері 8 березня. Повідомляється, що поетеса відзначала свято з чоловіком, і вони посварилися. Пізніше її тіло виявили під вікнами будинку.

"8 березня, о 7 годині вечора, Саша випала з вікна з 11 поверху. У неї залишилися мама, сестра, молодий чоловік і грудна семимісячна дитина", – йдеться в повідомленні.

Главред RT Маргарита Симоньян в телеграм-каналі додала, що якби зараз був Срібний вік, то Льдову почитали б нарівні з Ганною Ахматовою.

"Якби ми жили в Срібному віку, Лолу Льдову почитали б нарівні з Ганною Ахматовою. Давайте оплакувати втрату великого поета, яку зазнала і так негуста сучасна російська література, хоча б тут", – зазначила вона.

Російський драматург Едуард Багіров поділився, що раніше перебував у стосунах з поетесою. За його словами, Льдова не мислила матеріальними категоріями - єдине, що вона забрала, коли їм довелося розлучитися, його светр, який дуже любила.

"Не пам'ятаю навіть нашої першої зустрічі, настільки це було давно, миттєво і без варіантів. До мене миттєво дійшло, наскільки рідкісний і абсолютно безцінний переді мною діамант", – згадував Багіров.

Він підкреслив, що Льодова була "найкрасивіша, найталановитіша, найяскравіша, абсолютно чудова жінка, блискучий російський поет".

Кремація поетеси відбудеться у вівторок, 12 березня, а час і місце повідомлять окремо.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...