Після сварки з чоловіком: У Росії загадково загинула молода поетеса (фото)

У Москві трагічно загинула відома російська поетеса Лола Льдова (справжнє ім'я Олександра Чернишова), повідомляють Патріоти України з посиланням на "Літпром".

Так, 29-річна дівчина випала з вікна увечері 8 березня. Повідомляється, що поетеса відзначала свято з чоловіком, і вони посварилися. Пізніше її тіло виявили під вікнами будинку.

"8 березня, о 7 годині вечора, Саша випала з вікна з 11 поверху. У неї залишилися мама, сестра, молодий чоловік і грудна семимісячна дитина", – йдеться в повідомленні.

Главред RT Маргарита Симоньян в телеграм-каналі додала, що якби зараз був Срібний вік, то Льдову почитали б нарівні з Ганною Ахматовою.

"Якби ми жили в Срібному віку, Лолу Льдову почитали б нарівні з Ганною Ахматовою. Давайте оплакувати втрату великого поета, яку зазнала і так негуста сучасна російська література, хоча б тут", – зазначила вона.

Російський драматург Едуард Багіров поділився, що раніше перебував у стосунах з поетесою. За його словами, Льдова не мислила матеріальними категоріями - єдине, що вона забрала, коли їм довелося розлучитися, його светр, який дуже любила.

"Не пам'ятаю навіть нашої першої зустрічі, настільки це було давно, миттєво і без варіантів. До мене миттєво дійшло, наскільки рідкісний і абсолютно безцінний переді мною діамант", – згадував Багіров.

Він підкреслив, що Льодова була "найкрасивіша, найталановитіша, найяскравіша, абсолютно чудова жінка, блискучий російський поет".

Кремація поетеси відбудеться у вівторок, 12 березня, а час і місце повідомлять окремо.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...