Після травми в Буковелі: На Івано-Франківщині трагічно загинув сноубордист

Чоловіка на курорті ззаду збив інший відпочивальник, в результаті чого він отримав серйозні травми.

Фото: ЗМІ

У неділю, 14 січня, в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні помер киянин Володимир Безклінський, який отримав важку травму під час катання на сноуборді на курорті "Буковель". Про це пише видання "Галка" з посиланням на слова друга померлого Олександра, повідомляють Патріоти України.

Так, 30-річний Володимир Безклінський був травмований ще 22 грудня, його ззаду збив інший відпочивальник. У результаті зіткнення у Володимира були зламані ребра, пробиті легені, перелом хребта і пошкодження спинного мозку.

Уточнюється, що Олександр у коментарі Zaxid.net повідомив, що адміністрація курорту допомагала в лікуванні травмованого туриста.

Разом з тим, говорячи про подальші правові дії з боку сім'ї Володимира Безклінського, Олександр зазначив, що поки про це нічого невідомо.

"Зараз ми займаємося підготовкою до похорону. Можливо, через кілька днів будуть або не будуть відбуватися якісь правові дії. Поки не можу нічого сказати", - додав друг чоловіка і зазначив, що у сторони померлого "є підозра на те, хто це зробив (травмував Володимира Безклінского)".

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...