Після унітазу, але нічого, відмили: Визначився новий володар пояса Кличка (відео)

Володар пояса чемпіона світу в суперважкому дивізіоні за версією IBF американець Чарльз Мартін програв нокаутом британцеві Ентоні Джошуа і втратив титул через три місяці після його завоювання.

Ентоні Джошуа. Фото: telegraf.com.ua.

У Лондоні відбувся поєдинок, на кону якого стояв пояс чемпіона світу в суперважкому дивізіоні за версією IBF: його володар американець Чарльз Мартін програв нокаутом претенденту британцеві Ентоні Джошуа і втратив титул через три місяці після його завоювання. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Джошуа чудово провів бій, скориставшись своїм шансом: він провів прямий в щелепу, від якого американець одразу ж опинився на канвасі. Додамо, що Джошуа став першим чемпіоном світу з Великобританії в "хевіуейте" з часом Девіда Хея - британець програв Кличку влітку 2011-го і втратив ремінець WBA.

Нагадаємо, титул IBF c 22 квітня 2006 року до 28 листопада 2015 го належав Володимиру Кличку. Однак Тайсон Ф'юрі переміг Кличко і забрав всі його пояси. Трохи пізніше IBF забрала його у британця через відмову від добровільного захисту. 15 січня вакантний титул розіграли українець В'ячеслав Глазков і Мартін - через травму коліна в третьому раунді український боксер не зміг продовжити бій і, чемпіоном став Мартін. Однак він пробув ним до першого захисту.

Нагадаємо, Володимир Кличко зустрінеться з Тайсоном Ф'юрі в матчі-реванші 9 липня 2016 року в Манчестері. Це буде шанс для українця повернути частину зі своїх поясів: на кону будуть стояти титули WBO, IBO і WBA. Примітно, що в команді Ф'юрі ще до поєдинку Джошуа - Мартін відзначали, що у чемпіона є бажання зустрітися зі своїм співвітчизником, в разі його перемоги 9 квітня.


Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...