Після важкої хвороби помер 28-річний нападник збірної України

Нападаючий збірної України з пляжного футболу Євген Рябчук не зміг подолати рак печінки.

Євген Рябчук. Фото: Facebook.

У четвер, 16 лютого, помер нападник збірної України з пляжного футболу Євген Рябчук. Форвард помер на 29-му році життя. Про це повідомляє офіційний сайт Асоціації пляжного футболу України, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У Рябчука був діагностований рак печінки. У січні футболіст переніс складну операцію, а потім проходив курс хіміотерапії.

Варто зазначити, що в складі збірної України Євген став чемпіоном Європи, здолавши у Суперфіналі Євроліги Португалію (2:1).

Всього за національну команду Рябчук провів сім матчів, у яких відзначився трьома забитими м'ячами. Форвард виступав за київський "Євроформат" у Першій лізі.

"Ми завжди будемо тебе пам'ятати Женю, таким, яким ти був: щирим, добродушним, веселим, справжнім другом, батьком і чоловіком. Вибач нас за все, вибач, що не зміг з тобою попрощатися. Спочивай з миром брате мій, ти завжди будеш у наших серцях", - написав у Facebook колега Рябчука по збірній України воротар Віталій Сидоренко.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...