Піти красиво: Молодого мільйонера поховали в золотій труні, в коштовностях на 100 тис. доларів (фото)

Шерон за життя любив демонструвати своє багатство, тому родичі вирішили, що він не хотів би зраджувати своїм принципам і після смерті.

Фото: metro.co.uk

В острівній державі Тринідад і Тобаго в південній частині Карибського моря відбулися похорони 33-річного мультимільйонера, який торгував нерухомістю та автомобілями, що вражали розкішшю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"Тело Шерона Сукхедо, который был застрелен приехавшими на автомобиле преступниками возле дома родителей своей жены, было помещено в украшенный золотом гроб стоимостью 50 тысяч долларов. Покойник был увешан ювелирными золотыми украшениями общей стоимостью 100 тысяч долларов.

Так, в гроб также положили пару его любимых ботинок Timberland, а также облили тело шампанским Moet. С поминальной службы в крематорий гроб доставили на автомобиле Bentley стоимостью 150 тысяч долларов. По некоторым данным драгоценности перед кремацией с покойника сняли.

Полиция тем временем расследует обстоятельства смерти миллионера. Два года назад на него уже совершала покушение одна из местных банд, но тогда ему удалось выжить".

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...