Півмільйона доларів доходу і весілля з Поляковою: У мережі розповіли, як шикує сім'я головного лікаря в Чернівцях (фото)

У власності сім'ї квартира на 400 квадратів, розміром з 3-поверховий будинок, BMW, земля, а також елітні годинники і ювелірні вироби.

Фото: ЗМІ

Головлікар Чернівецького обласного клінічного кардіологічного диспансеру Ірина Маковійчук разом з чоловіком, який теж лікар за освітою, задекларувала понад півмільйона доларів. Раніше дочка Маковійчук вийшла заміж за місцевого депутата. Весілля провела співачка Оля Полякова, відома дорогими гонорарами, написала в " УП.Жіття " член правління "Центру протидії корупції" Олександра Устинова.

"У власності сім'ї квартира на 400 квадратів, розміром з 3-поверховий будинок, BMW, земля, а також елітні годинники і ювелірні вироби. До речі, на весіллі дочки головного лікаря і місцевого депутата нещодавно навіть виступала співачка Ольга Полякова, яка в середньому отримує 10 -15 тисяч доларів за виступ ", - розповідає Устинова.



У чоловіка Маковійчук також є приватний медичний бізнес. "І хоча у власності чоловіка Маковійчук - приватний медичний бізнес, дохід від нього в 127 тис. гривень на рік не дає пояснення такому заможному багатству сім'ї. Тому, або подружжя не платять податки з приватної клініки, або має інший дохід, не задекларований офіційно з іншого місця роботи - державної клініки ", - зазначає Устинова.

У публікації "Чому такий коштовний "безкоштовний" інфаркт" йдеться про схемах із завищенням цін при закупівлі стентів, необхідних під час операції на серці, і статках керівників лікарень, які їх закуповують.

"Всього 23 лікарні, які отримують від держави стенти, додатково ще закуповують їх за гроші, виділені їм окремо. Ось тільки купують їх в два, а іноді і в чотири рази дорожче міжнародних організацій, і дуже часто - свідомо уникаючи системи державних закупівель ProZorro" , - підкреслює на початку статті Устинова.

Відзначається, що керівник тендерного комітету Чернівецької обласного кардіодиспансеру Наталія Турубарова-Леунова, яка займається закупівлями лікарні, і її чоловік також не бідні люди. Чоловік теж працює в цій же лікарні. Подружжя задекларувало 4 квартири на майже 300 квадратів.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...