Плакальниць бракувало: У Луганську бюджетників зігнали на похорон бойовика (фото)

Деяким луганчанам пригрозили звільненням, якщо вони не з'являться на похорон проросійського найманця.

В окупованому Луганську так званих бюджетників і студентів зігнали для прощання з бойовиком терористичної організації ЛНР Олегом Анащенком, який був знищений під час вибуху його автомобіля 4 лютого. Цю інформацію підтвердили джерела ЛІГА.net, передають Патріоти України.

"Прийшла рознарядка - забезпечити, якщо це можна так сказати, явку на його похорон, інакше - звільнення", - сказав уганчанин Сергій.

02.jpg

За його словами, сьогодні прощання з Анащенком проходить в центрі міста, в будівлі Луганськогоакадемічного українського музично-драматичного театру.

03.jpg

"Прощаються з бойовиком в українському драмтеатрі, уявляєте?" - сказав луганчанин.

04.jpg

4 лютого повідомлялося, що в Луганську вибухнув автомобіль. За інформацією джерел, це машина одного з бойовиків, який керував так званою "народною міліцією", Олега Анащенка. Крім нього в автомобілі був ще один чоловік, він також загинув.

За оцінкою спостерігачів ОБСЄ, сила вибуху склала 4-5 кг в тротиловому еквіваленті.

ДНР і ЛНР - терористичні організації, які захопили за підтримки Російської Федерації частину Донецької та Луганської областей України. Обидві організації створені, фінансуються і утримуються Росією, звідки, крім іншого, терористи отримують бойовиків, інструкторів, а також важку техніку, зброю, боєприпаси та паливо.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...