Планувала ідеальну вагітність: Шокуючі подробиці самогубства матері двійнят у пологовому Києва (фото, відео)

Породілля, яка 18 жовтня дала життя двійнятам, наклала на себе руки, вистрибнувши з 7-го поверху медзакладу, повідомляють Патріоти України.

"Пологи були передчасні, народила двійню, перший був хлопчик, о 13:35, з масою 1950 г, друга — недоношена дівчинка", - пояснив заступник головного лікаря Андрій Карпенко.

Як зазначають журналісти, подружжя планувало вагітність. "Щасливі, безтурботні та усміхнені — на більшості фотографій у соцмережах Тетяна та її чоловік удвох. Вона підписана на десяток груп про ідеальну вагітність і свідоме материнство. Лікарі розповідають: про дітей 32-річна Тетяна мріяла три роки і дуже раділа своїй вагітності. 1 жовтня медики ірпінської жіночої консультації вирішили направити її в обласний пологовий будинок, здебільшого аби перестрахуватися, бо двійня — це завжди ризик", — сказано у сюжеті.

Новонароджених відразу відправили в реанімацію, їхній стан задовільний, але вони вимагають особливого догляду. Тетяна після пологів швидко оговталася і вже навіть ходила годувати малюків самостійно. Жінку з чоловіком розмістили в окремій сімейній палаті.

"В ніч із суботи на неділю близько 2-ї години жінка знайшла привід відправити чоловіка — попросила викинути пелюшки у смітник. Його не було буквально кілька хвилин, а коли повернувся — побачив розчинене навстіж вікно. Дружини в палаті не було, згодом на парапеті він побачив її тіло", — пише ЗМІ.

Повідомляється, що лікарі намагалися реанімувати жінку понад годину, але травми виявилися смертельними. Лікарі шоковані ситуацією, тому що Тетяна виглядала щасливою і була цілком здоровою. "Вона була проконсультована неврологом, терапевтом, окулістом, ендокринологом. Жодних особливих змін у неї у стані здоров'я не знайшли", — кажуть медики.

Психолог з Тетяною не працював, кажуть у пологовому будинку, не оглядали її психологи і психіатри і в рідному Ірпені, де жінка стояла на обліку за вагітністю. Там пояснюють: цей огляд здійснюється в разі, коли лікарі бачать неадекватну поведінку або ознаки депресії. "Вона спостерігалася великою кількістю лікарів, і ніхто нічого не помітив. Це вагітність бажана, все ж таки 32 роки", — кажуть лікарі.

Версію, що причиною вчинку жінки могла бути післяпологова депресія, медики відкидають. На їхню думку, причиною самогубства став більш гострий стан, який неможливо було спрогнозувати. "Післяпологовий психоз", — припускають лікарі. Двійнята, яких народила Тетяна, ще мінімум тиждень перебуватимуть у лікарні. Забере дітей додому потім батько.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...