Планував створити партію: Данилко розповів про свою політичну кар'єру

Артист відзначив, що ніколи буде не "змішувати" творчість і політику і вважає неприпустимим, коли політики "проштовхують" свої ідеї в мистецтві.

Фото: ЗМІ

Український шоумен, музикант і продюсер Андрій Данилко розповів, чому не почав кар'єру політика, хоча йому надходила така пропозиція. Про це Андрій Михайлович розповів в інтерв'ю виданню "Пушкинская.net", повідомляють Патріоти України.

Так, Данилко заявив, що після участі в пісенному конкурсі "Євробачення", йому запропонували створити і зареєструвати свою політичну партію, однак перед самим процесом реєстрації музикант відмовився. За його словами, він зрозумів, що "виявився не на своїй території".

Андрій Данилко відзначив, що ніколи буде не "змішувати" творчість і політику і вважає неприпустимим, коли політики "проштовхують" свої ідеї в мистецтві.

На його думку, більшість артистів, які далі йдуть в політику, проникають не в свою сферу діяльності і ні до чого хорошого це не призводить, як, наприклад, сталося у випадку з "Гринджолами" на "Євробаченні" 2005 року.

"Була Руслана, Таїсія Повалій, Злата Огневич. Для чого? Зараз говорять за Славка Вакарчука. Я не розумію для чого. Він же володіє такою великою аудиторією. Мені теж пропонували створити партію, це було після" Євробачення", після політичного галасу з Сердючкою в Росії, були люди які хотіли фінансувати. Але я розумію, що ми влазимо на територію, яка називається "не смішно" і ми за 2 години до реєстрації "партії" відмовилися. Я щасливий безмірно ", - зізнався артист.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...