
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Увечері 28 листопада в Оболонському районі Києва пролунав вибух. Про це повідомила низка місцевих Telegram-каналів, також це підтвердила пресслужба поліції, передають Патріоти України. За попередньою інформацією правоохоронців, вибух прогримів у приміщ...
У Кіровоградській області поліція затримала трьох чоловіків та повідомила їм про підозру у вбивстві військового. Про деталі справи розповіли в поліції Кіровоградської області, передають Патріоти України. У заяві повідомляється, що нещодавно до правоохо...