
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Представники політичної сили Polska 2050 передали до Сейму Польщі законопроєкт, що передбачає запровадження нового місцевого платежу — так званого туристичного збору. За задумом авторів, кожна гміна в Польщі зможе стягувати цей внесок із людей, які при...
В Україні після перевірки газового лічильника у випадку, якщо є пошкодження пломби, кришки тощо, газовики мають право донарахувати суми в платіжках. В деяких випадках такі донарахування ("штрафи") можуть сягати десятків тисяч гривень, передають Патріот...