Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Солістка Національної опери Ольга Матушенко повідомила, що її донька-випускниця не змогла скласти Національний мультипредметний тест (НМТ) з математики, що унеможливлює її вступ до українського вишу. За словами матері, дитина, яка є патріотом і мріє ст...
Парламент наразі не розглядає ініціатив щодо подальшого зниження мобілізаційного віку. Про це повідомив голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, передають Патріоти України. «Верховна Рада вже висловилася з цього питання один раз — ми знизили моб...