
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
На Рівненщині триває розслідування трагічної смерті 3-річної дівчинки, яка померла під час повторної операції в обласній лікарні. передають Патріоти України. До поліції 18 листопада звернулася 41-річна мешканка Костополя з письмовою заявою. Жінка проси...
29-річна Саша не очікувала, що її фото із залисиною, опубліковане в Threads, викличе таку реакцію. Десятки жінок написали їй, що вони також стикаються з алопецією, тобто облисінням. . "Мені жаль, що це так – це свідчить про те, що проблема набагато по...