Плюси і мінуси: Дієтолог розповіла, чи варто їсти сало

Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.

У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.

Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.

Джерело: Главред

Підстригання нігтів привело до... реанімації: Футболіст Динамо розповів, як одного разу ледь не помер

четвер, 28 жовтень 2021, 21:29

Бразильський півзахисник київського Динамо Вітіньо розповів моторошну історію зі свого життя, передають Патріоти України. У інтерв'ю YouTube-каналу SportArena футболіст розповів, що одного разу міг померти через інфекцію, яка вразила всі органи. Після ...

Жертва загинула на місці: У Харкові сталася ще одна смертельна ДТП за участю Infiniti (фото, відео)

четвер, 28 жовтень 2021, 20:59

Увечері 28 жовтня в Харкові сталася ще одна ДТП за участю автомобіля Infiniti, передають Патріоти України. Як пише місцевий Telegram-канал "ХС / Харків", на проспекті Героїв Сталінграда збили жінку. "Жінка лежить на проїжджій частині без свідомості. "Ш...