Плюси і мінуси: Дієтолог розповіла, чи варто їсти сало

Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.

У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.

Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.

Джерело: Главред

Школяр у Херсоні потонув у ванні

субота, 31 жовтень 2020, 18:33

Знахідка в Сахарі стала сенсацією: Теорія про занесення життя з Марсу отримала додаткові аргументи

субота, 31 жовтень 2020, 17:23

Вода на Четвертій планеті від Сонця з'явилась на 700 000 000 років раніше, ніж гадали науковці. В метеориті з Марса, що впав в пустелі Сахара, знайшли сліди води. Вік знахідки налічує близько 4,4 мільярда років, вважають дослідники. Результати роботи о...