
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Російський удар по Тернополю 19 листопада обірвав життя щонайменше 33 українців. Серед них – працівниця тернопільського видавництва "Богдан" Ірина Чорненька. Колеги запам'ятали її неймовірно світлою і доброю людиною та справжнім професіоналом своєї спр...
В Україні діють соціальні норми, за якими населенню надають пільги на оплату електроенергії. Умови соціальних норм відрізняються залежно від обставин. Редакція сайту Новини.LIVE розповідає про це детальніше, передають Патріоти України. Від наявності га...