Плюси і мінуси: Дієтолог розповіла, чи варто їсти сало

Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.

У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.

Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.

Джерело: Главред

Внаслідок російської атаки на логістичний центр у Києві загинув дядько відомого українського фотографа

вівторок, 25 листопад 2025, 19:44

У Києві внаслідок російської атаки на логістичний центр Novus у вівторок, 25 листопада, загинув дядько фотографа Костянтина Ліберова. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. «Одним з водіїв, які приїхали вивантажув...

Біженцям на замітку! Нові правила працевлаштування в Польщі - ось що зміниться у 2026

вівторок, 25 листопад 2025, 18:49

2025 рік став переломним для системи працевлаштування іноземців у Польщі. Країна запровадила наймасштабніші за останні десять років зміни, які одночасно прискорили цифровізацію та посилили захист трудових мігрантів. Водночас бізнес отримав більше бюрок...