
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Під час вистави "Макбет" у київському Національному драматичному академічному театрі імені Івана Франка зламався один з елементів декорації. Відео опублікували 13 грудня в Telegram-каналі teatrbum.WOW, передають Патріоти України. Величезна металева кон...
У листопаді український автопарк поповнили 2,6 тис. гібридних легкових авто (HEV i PHEV), це на 46% більше, ніж минулого року. Про це йдеться у повідомленні асоціації "Укравтопром", передають Патріоти України. У повідомленні сказано, що частка нових ав...