
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Любителі солодощів ризикують не знайти справжнього какао у новорічних подарунках. Через екстремальну волатильність цін на сировину та неврожаї в Африці, кондитерська індустрія почала глобальний перехід на "альтернативний шоколад", передають Патріоти Ук...
В Україні з 1 січня 2026 року приблизно 40% пенсіонерів підвищать пенсії. Причина - зростання прожиткового мінімуму для непрацездатних громадян до 2595 грн, що на 234 грн більше, ніж у 2025 році. Про це пише ТСН, передають Патріоти України. У наступном...