
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Володар титулів WBC, WBA та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (24-0, 15 КО) заявив про бажання провести бій з колишнім володарем титулу WBC Деонтеєм Вайлдером (44-4-1, 43 КО), передають Патріоти України. . У коментарі Boxing King Media український ч...
Мінівен Geely Galaxy V900 потрапив у Книгу рекордів Гіннеса як найбільш містке легкове авто у світі. Про це повідомило медіа CarNewsChina, передають Патріоти України. Встановлення рекорду проходило в Китаї, для цього відбирали 42 танцівниць ростом не в...