
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Пенсійний фонд України (ПФУ) оприлюднив формулу та розрахунки щодо щомісячних доплат до пенсій тим громадянам, які мають додаткові роки страхового стажу понад норму. За кожен рік додаткового стажу держава гарантує певний відсоток нарахувань до майбутні...
Територіальні центри комплектування можуть оголошувати в розшук військовозобов’язаних, які порушують правила військового обліку або ухиляються від мобілізаційних заходів. Зокрема, особи, оголошені ТЦК у розшук, можуть зіткнутися з низкою обмежень як в ...