
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
В Українському гідрометеорологічному центрі розповіли, хто у світі працює над довгостроковими прогнозами погоди, на чому вони базуються, від чого залежать, а також якою може бути цьогорічна зима в Україні, передають Патріоти України з посиланням на пре...
В Україні ще до початку війни з'явилася проблема спустошення сіл, і вона триватиме далі, якщо не буде вжито заходів. Про це в опублікованому 3 грудня інтерв'ю "РБК-Україна" заявила директорка Інституту демографії та соціальних досліджень імені Михайла ...