Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Секс асоціюється із задоволенням і близькістю, але інколи він може призвести до неприємних наслідків. Приміром, жінка травмувалася під час сексу та втратила п'ять років пам'яті. Лікарі швидкої допомоги розповіли Daily Mail про найпоширеніші сексуальні ...
У Чорнобильській зоні відчуження рятувальники продовжують ліквідацію наслідків удару Росії по саркофагу зруйнованого 4-го енергоблоку ЧАЕС 14 лютого. Ситуація в районі об'єкта контрольована. Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситу...