Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Курсу гривні до долара нічого не загрожує найближчим часом. Проблеми можуть виникнути в разі істотної нестачі міжнародної допомоги Україні. Про це голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Ради Данило Гетманцев сказав в інтерв'ю ...
У Києві працівник автомийки викрав автомобіль клієнта та розбив його. Хлопець скористався доступом до ключів автомобіля BMW, який належить клієнтові, сів за кермо та поїхав містом, втім не впорався з керуванням, спричинивши ДТП. Про це повідомила поліц...