Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
У середу, 8 жовтня Кабінет міністрів України ухвалив постанову, яка дозволить подружжю, яке не має неповнолітніх дітей, розлучитися онлайн в застосунку "Дія". Про це повідомляє прем'єр-міністерка Юлія Свириденко, передають Патріоти України. "Розлучитис...
Син покійного легендарного канадського боксера Артуро Гатті - Артуро Гатті-молодший - помер у віці 17 років. Його тіло виявили у квартирі в Мексиці, де він проживав разом із матір'ю Амандою Родрігес, повідомляє журнал The Ring, передають Патріоти Укра...