
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
У проєкті держбюджету-2026, де дефіцит сягнув рекордних 18,5% ВВП, закладено суттєве збільшення витрат на народних депутатів - доплати на їхнє “утримання” зростають на 120 тисяч гривень. Після перерахунку загальний місячний дохід парламентарів становит...
У Сінгапурі 67-річний чоловік протягом 30 років жив на дві сімʼї. Він мав кількох дітей від двох дружин одночасно, передають Патріоти України. Як повідомило медіа CNA, з першою дружиною, яка була його ровесницею, сінгапурець, на імʼя Нга познайомився щ...