Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Вченим з Сполучених Штатів Америки вдалося здійснити історичний прорив, передавши енергію з космосу на Землю. Цей успіх був досягнутий завдяки використанню невеликого супутника вагою всього 50 кілограмів. . В тай час, коли Японія планує випробувати пе...
Співачка Злата Огнєвіч досі не може стерти з пам'яті деякі моторошні спогади про початок повномасштабної війни в Україні. Так, під час прогулянки Києвом виконавиця показала місце, яке досі змушує її відчувати хвилювання. У сторіз в Instagram зірка приг...