
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Багатьох з нас пригнічують ранні вечори та брак сонячного світла, але цей похмурий період вже минає. Попереду на українців чекає найдовша ніч року, після якої Сонце почне світити довше, поступово наближаючи прихід весни, передають Патріоти України. Вже...
Аналітики вже називають бюджет України на 2026 рік одним із найбільш стабільних за останні роки. Попри війну та високий тиск на державні фінанси, уряд зміг зберегти прогнозованість і уникнути різких перекосів у видатках. Особливу увагу приділено підтри...