
Лікар-дієтолог Оксана Скиталінська заявила, що сало є корисним продуктом, але за умови, якщо воно приморожене і без солі, повідомляють Патріоти України.
У салі є жири, які мають протизапальні властивості, покращують роботу мозку і всього організму. За словами експерта, сало можна їсти в невеликій кількості — шматочок розміром з два наших пальця. "...Я вас відразу заспокою: сало — корисний продукт, але за умови, що воно свіже (проморожене але не солоне, не смажене, не копчене і не варене)", — заявила співрозмовниця.
Раніше про користь сала заявила в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун. Вона розповіла, що сало містить незамінні омега-3 поліненасичені жирні кислоти, необхідні для утворення оболонок навколо нейронів і протидії запальним процесам.
Єдиним дієвим способом зменшити графіки відключень світла в Україні є впровадження й ведення в дію великої кількості енергетичних установок малої потужності. Про це в етері розповів енергетичний експерт Геннадій Рябцев, передають Патріоти України. "Най...
Пенсійні виплати в Україні не лише зростають вкрай повільно - лише на 26 гривень за квартал, а й від початку є заниженими, іноді вдвічі. Причина цього - недосконала та несправедлива формула розрахунку пенсії, передають Патріоти України. Про це народний...