Плутав слова і матюкався: Відомий російський актор влаштував п'яний дебош на сцені

Багато глядачів вирішили піти зі спектаклю, не чекаючи його завершення.

Фото: ЗМІ

Популярний російський актор Михайло Єфремов вийшов на театральну сцену в нетверезому вигляді, а під час вистави плутав текст і дозволив собі обматюкати глядачів. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла актриса Алла Коровкіна, зазначивши, що постановка називалася "Не ставай чужим", де Єфремов грав головну роль, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався 7 березня у Самарському театрі опери та балету. За її словами, спектакль затримали на 35 хвилин - чекати глядачів також змусив Єфремов, який потім вийшов на сцену в стані алкогольного сп'яніння.

"Не вибачилися. Виявилося, чекали артиста Єфремова. Потім він абсолютно п'яний вийшов на сцену, плутав текст, на прохання глядачів говорити голосніше, оскільки нічого не чути, радісно послав матом самарських глядачів і всю Самару, і весь спектакль повертався до цього послання", - розповіла Коровкіна.

Вона додала, що багато глядачів вирішили піти зі спектаклю, не чекаючи його завершення, незважаючи на те, що за квитки глядачі заплатили від 4 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також Коровкіна наголосила, що в залі перебував міністр культури, але він ніяк не відреагував на те, що відбувається.

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...