"По фігу на санкції": Кустуріца приїде в "ДНР", щоб отримати "паспорт республіки"

Емір Кустуріца прийняв запрошення письменника Захара Прілєпіна відвідати окупований Донецьк.

Емір Кустуріца. Фото: соцмережі

Відомий сербський режисер і музикант Емір Кустуріца збирається приїхати до окупованого проросійськими бойовиками Донецька. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

"Кустуріца прийняв запрошення письменника Захара Прілєпіна приїхати в Донецьк. Поки дата поїздки не призначена", - йдеться в повідомленні "РЕН-ТВ". Крім того, як пише сайт Life, режисерові вручать "паспорт" "Донецької народної республіки".

"Емір сказав, що приїде в Донецьк, як тільки він провезе свій фільм з Монікою Белуччі по Європі. Дозвіл у Києва не буде питати. Він сказав:" Звичайно, Захар, я приїду! ". Тут питання не інтересу, і вже точно не меркантильне питання. Еміру по фігу на санкції і засудження. Він великий художник. Я думаю, ми йому вручимо паспорт "Донецької народної республіки", - сказав Прілєпін. Відзначимо, що в 2015 році Міністерство культури України зажадало від МВС і СБУ не допустити в'їзд в країну Кустуріци.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...