По Україні вдарять відразу три магнітні бурі: Названо небезпечні дати

Наступного тижня, 18-24 лютого, Україну чекають відразу три магнітні бурі. Про це заявляє Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця, повідомляють Патріоти України.

Так, 19 і 21 лютого прогнозують магнітні збудження близькі до магнітної бурі першого рівня G1, а 20 лютого астрономи очікують магнітну бурю першого рівня G1.

Відзначається, що згідно зі стандартною шкали NOAA (Національна атмосферна адміністрація США), бурі класу 1 здатні впливати на енергетичні системи – слабкі флуктуації в енергетичних системах, на космічні апарати, на наземні системи – полярні сяйва видно на високих широтах (до 60 градусів), на початок міграцій тварин.

Метеозалежним людям також слід бути уважними. Може сильно розболітися голова, порушитися робота серцево-судинних захворювань, бути присутнім занепад сил.

"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...