"По уши в г*вне": ​Знеструмлений Крим тоне у фекаліях (відео)

Туристи з РФ, які приїхали на півострів, скаржаться на нестерпний сморід на пляжах.

СкріншотЖителі незаконно окупованого Росією українського півострова Крим, окрім енергетичної блокади, зіткнулися ще з однією бідою: тепер через зупинку насосів фекальної каналізації тут всюди пахне "російським духом". Нечистоти доводиться скидати прямо в море і на грунт, пише місцеве інформагентство "Кримінформ", передають Патріоти України.

Так, зокрема, сильне фекальне забруднення грунту було виявлено в Бахчисарайському районі. Про це журналістам розповіла голова Управління Росспоживнагляду по Криму і Севастополю Наталія Пеньковська.

"Або Бахчисарайський район припинив гіперхлорування, або зовсім не проводив його, зокрема, у населених пунктах Плодове і Дубки", - повідомила вона. "У ці дні у них з'явилися підвищені показники забруднення грунтових вод на контрольних ділянках. Це говорить про фекальне забруднення грунтів середнього ступеня".

Пеньковська нагадала також, що з понеділка, 6 грудня, в Криму, незважаючи на раніше відсутнє енергопостачання, було вирішено відновити заняття в школах. Глава управління Росспоживнагляду попросила керівників закладів освіти "хоча б промити водопровідні системи у навчальних закладах", щоб уникнути передачі небезпечних інфекцій та епідемії серед дітей.

Ще більш жахлива ситуація склалася на колись курортному Південному березі Криму. Зокрема, в Ялті через знеструмлення компресійно-насосних станцій стали скидати стічні води прямо в Чорне море.

Даний факт викликає сильне обурення нечисленних російських туристів, які, незважаючи на відсутність електроенергії, все ж вирішили приїхати до Криму. Сморід, за їхніми словами, на пляжах панує просто нестерпний. А в районі популярного санаторію "Ай-Петрі" вода в морі стала темно-коричневого кольору.

Нагадаємо, що скидати в море неочищені фекальні маси з каналізації взагалі типово для нових "господарів" Криму - росіян. Так, трохи більше року тому в російському Санкт-Петербурзі місцевими активістами був проведений експеримент, в підсумку якого з'ясувалося, що GPS-маяки, спущені в унітази жителів міста, безперешкодно виявлялися у Фінській затоці Балтійського моря. Аналогічна проблема спостерігається і в Калінінграді, що викликає протести екологів у сусідній Польщі.

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...