По-звірячому і під покровом ночі: У Харкові поглумилися над пам'ятником відомому українському отаманові (фотофакт)

Фото: ФБ

У Харкові в ніч на 24 січня пошкодили пам'ятник кошовому отаманові Запорізького війська Івану Сірку. Про це розповів український військовий Олег Ширяєв на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Вже не вперше - раніше його двічі обливали фарбою. По-звірячому, під покровом ночі розбивши знак відомого патріота України, ці нелюди лише показали свою слабкість. Ні, вони не вбили пам’ять про Сірка і не вбили патріотизму в наших серцях", - розповів він.

"Ми відновимо цей пам’ятний знак, бо він був першим патріотичним знаком, встановленим після Революції Гідності. Він має залишитись... А винні знайдуть своє покарання" - додав Ширяєв.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...