Побільше снігу? Синоптики здивували новим прогнозом погоди в Україні

Погода на Водохрещу буде теплою, але вологою і вітряної.

Ілюстрація: sobytiya.net

Уже в середу, 17 січня, в Україну прийде суттєве потепління, яке також принесе посилення опадів. Про це на своїй сторінці в Facebook написала синоптик Наталія Діденко, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"З 17 січня температура поповзе вгору, відчутно потеплішає, але також буде більше снігу, мокрого снігу та сильного вітру", - уточнила вона.

Поки ж, 15 і 16 січня, за її словами, в Україні збережеться морозна погода. "Невеликий сніжок 15 січня в Україні може пролітати практично скрізь, де йому заманеться. Однак ось в Запоріжжі, в Донецькій області і навколо Дніпра-міста сніг може вальнути сильніше. Такий, як в кіно", - написала Діденко.

Також вона зазначила, що ніч буде морозною: -9 ... -14 градусів, вдень у понеділок температура підніметься до -4 ... -9 градусів.

"16 січня така погода ще побуде. Словом, тиждень буде строкатим, нестійким. Попередньо, Хрещення буде теплим, але вологим і вітряним. У Києві поки морозно, з 17 січня в столиці потеплішає", - додала синоптик.

Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...