Поблизу Дніпра вантажівка із зерном провалилася під міст (фотофакт)

Через крадіжку дорожного знаку водій вантажівки опинився в небезпеці.

Під вагою вантажівки, що перевозила зерно провалився міст – це сталося біля м. Дніпра, поблизу с.Нова Дача Павлоградського району.

Міст тріснув навпіл прямо під вантажівкою. Причіп застряг між частинами переправи. Зерно висипалося на дорогу. Міст був не надто високим тому, на щастя, водій не постраждав, повідомляють Патріоти України.

Зауважимо, що міст офіційно визнали аварійним. Рух заборонили і встановили дорожні знаки про об'їзді. Напередодні аварії невідомі вкрали обмежувальні знаки, тому водій зерновозу поїхав по аварійній конструкції.

Опублікував: Тетяна Ісічук

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...