Побоїще на "Лісовій": У Києві влаштували погром задирливих іноземних торговців, котрі образили жінку з дитиною та відправили до лікарні військового пенсіонера

Люди обурені зокрема і діями поліції. Підлеглі Авакова швидко рефлексують лише на народний гнів, а не брутальну поведінку нахабних торгашів, котрі безкарно чинять розправу над жінками, дітьми та старими чоловіками, кажуть кияни-свідки конфлікту.

Нерозторопність охоронців правопорядку призвела до чергового акту самосуду з боку обурених громадян, з жалем констатують Патріоти України. Хто «кришував» брутальних торговців і чому правоохоронці зволікали з покаранням їх безчинств, залишається питанням без відповіді. Наразі маємо наступне.

Поряд з кіоском на ринку біля станції метро "Лісова", де 25 травня побили військового пенсіонера, у неділю 27 травня сталася погром МАФів та сутичка між представниками праворадикальної організації С14 та правоохоронцями.

 Учасники С14 почали громити кіоски, ламати ролети. Поліція застосувала газ, після чого чоловіки почали кидати камінням у бік правоохоронців.

"Наразі невідомо, чи ті кіоски, які потрапили під розгром, насправді належать учасникам побиття пенсіонера", - зазначає "Громадське".

Також повідомляється, що раніше на ринку демонтували вивіску кіоска, біля якого стався конфлікт 25 травня, коли продавець вдарив військового пенсіонера. Також на ринку зачинені всі заклади грузинської та турецької кухні.

У суботу поліція Києва повідомила, що правоохоронці затримали чоловіка, який побив військового пенсіонера на ринку поблизу станції метро "Лісова". Однак, як бачимо, втрачена доба на "розкачку" у "високих кабінетах" виявилась фатальною.

 Джерело: Громадське

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...