Побили і поранили: У Вишгороді здійснили зухвалий напад на громадського активіста (відео)

Вчора, 26 листопада, троє чоловіків жорстоко побили та поранили громадського активіста у Вишгороді. Про це на своїй сторінці в Фейсбук розповів сам постраждалий Владислав Дулапчій, повідомляють Патріоти України.

Автор сюжету запевняє, що замах на життя пов'язаний з його діяльністю, зокрема він очолює громадську організацію у Вишгороді.

Окрім того зазначено, що це не перший випадок у його житті. Спочатку невідомі приносили похоронний вінок до будинку його батьків. Потім його автомобіль було потрощено сокирою.

Також повідомляється, що Владислав отримував погрози та знає імена конкретних замовників даних замахів. Проте він запевняє, що ні поліція, ні СБУ не займаються його справою.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...