Побили: У Польщі чоловіки з мачете напали на молоду пару з України

У місті Познань, що на заході Польщі, три чоловіки з мачете напали на молоду пару з України, яка була змушена ховатися на території пожежної частини, повідомляють Патріоти України.

Так, близько 22.00 на територію пожежної частини Познань-Кшесіни забіг закривавлений чоловік з дівчиною. За кілька хвилин за ними приїхав темний автомобіль, з якого вийшли три нападники з мачете. Вони намагалися побити чоловіка і погрожували йому. Пожежники, які надали захист українцям, викликали поліцію.

Пораненого чоловіка забрала швидка, а правоохоронці невдовзі затримали двох нападників. В одного з затриманих виявили мачете. «Ми тепер з’ясовуємо деталі інциденту. В одного з затриманих поліціянти вилучили мачете, але під час нападу цей предмет не використовувався, – повідомив представник поліції Мацєй Свєнціховський.

Правоохоронці додали, що 25-річний українець не отримав серйозних травм – у нього розсічена губа. Нападників наразі тримають під вартою. Правоохоронці збирають доказовий матеріал, в тому числі з камер стеження. Від цього значною мірою залежатимуть звинувачення, які будуть висунуті нападникам.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...