Побили: У Польщі чоловіки з мачете напали на молоду пару з України

У місті Познань, що на заході Польщі, три чоловіки з мачете напали на молоду пару з України, яка була змушена ховатися на території пожежної частини, повідомляють Патріоти України.

Так, близько 22.00 на територію пожежної частини Познань-Кшесіни забіг закривавлений чоловік з дівчиною. За кілька хвилин за ними приїхав темний автомобіль, з якого вийшли три нападники з мачете. Вони намагалися побити чоловіка і погрожували йому. Пожежники, які надали захист українцям, викликали поліцію.

Пораненого чоловіка забрала швидка, а правоохоронці невдовзі затримали двох нападників. В одного з затриманих виявили мачете. «Ми тепер з’ясовуємо деталі інциденту. В одного з затриманих поліціянти вилучили мачете, але під час нападу цей предмет не використовувався, – повідомив представник поліції Мацєй Свєнціховський.

Правоохоронці додали, що 25-річний українець не отримав серйозних травм – у нього розсічена губа. Нападників наразі тримають під вартою. Правоохоронці збирають доказовий матеріал, в тому числі з камер стеження. Від цього значною мірою залежатимуть звинувачення, які будуть висунуті нападникам.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...